Belföld

Micsoda meglepő egybeesés!

Tóth István Tibor a teljes szegedi sajtót körbefutotta a hírrel, hogy önjáró trolibuszt fejlesztettek Szegeden. Ahírek szerint a projekt egyik szereplője a Sedulitas-Pro Kft.

Az interneten elérhető céginformációk szerint a cég ügyvezetőjét és egyik tulajdonosát úgy hívják, hogy Nemes Péter László – állítja a Best of Szeged blogbejegyzése.

Akinek a név ismerős lenne, azok számára íme az interneten szintén elérhető adatok a Szegedi Közlekedési Társaság igazgatóhelyetteséről, Nemes Lászlóról:

A Cg.06-09-003072 cégjegyzékszámú Szegedi Közlekedési KorlátoltFelelősségű Társaság (6720 Szeged, Zrínyi u. 4-8.) cég 2012.szeptember 3. napján hatályos adatai a következők:…

13.     A képviseletre jogosult(ak) adatai

13/41.  Nemes László (an.: Gál Etelka)

6791 Szeged, Sáfrány utca 14.

Szóval, a fejlesztést végző Sedulitas-Pro ügyvezetőjét majdnem pont ugyanúgy hívják, mint a fejlesztést megrendelő SZKT igazgatóhelyettesét. És még ugyanott is laknak.

Micsoda meglepő egybeesés!

Ez a szerződés egyedül abban az esetben nem etikátlan, ha a szerződés még Nemesnek (és Tóthnak) a céghez érkezése előtt, a Dózsa-időszakban született. Ebben az esetben persze az az etikátlan, hogy Dózsa projektjét Tóth a saját sikereként reklámozta. De bármelyik esetről is van szó, valójában egyik sem lepne meg minket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik