Belföld

Még gondot okoz a télies időjárás Győrben

Az illetékes szerv folyamatosan takarítja a járdákat és a parkolókat.

Városunkban tartja magát a télies időjárás. A GYŐR-SZOL Zrt. ennek megfelelően a kezelésében lévő hidakon, felüljárókon, tömegközlekedési útvonalakon, buszmegállókban, parki átvezető járdákon, belvárosi utakon, tereken és sétálóutcákban szükség szerint végezte a síkosság mentesítést és a hó eltakarítást.

A GYŐR-SZOL Zrt. nagy figyelmet fordít a fizető parkoló hálózat beállóinak hó mentesítésére. A tevékenységet nehezíti, hogy a parkolóhelyek a nap nagy részében foglaltak. A parkolótakarítás hatékonyságának fokozása érdekében a szolgáltató hétfőről keddre virradó éjszaka ingyenessé tette a Jókai úti és a Révai parkolóházak használatát, ösztönözve ezzel a gépkocsivezetőket az óriásgarázsok igénybe vételére. A többnapos parkoló takarításnak köszönhetően a beállóhelyek legnagyobb része használható.

A balesetveszélyes helyzetek kialakulásának megelőzése érdekében a héten a GYŐR-SZOL Zrt. végzi az üzemeltetésében lévő ingatlanok tetőzetén a jégcsapok és az összegyűlt hó eltávolítását – írja honlapján a társaság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik