Belföld

A “trafikosnál” is lehet majd villanyórát kapni

24.hu
24.hu

2013. 01. 25. 14:38

A Relay és Inmedio egyes hírlapüzletekben is megvásárolható januártól a feltöltő kód az EDF DÉMÁSZ előrefizetős villanyóráihoz.

Az EDF DÉMÁSZ szolgáltatási területén hatezernél is több előre fizetős mérő van, és ez a szám hónapról hónapra nő. Korábban csak az ügyfélszolgálati irodákban vásárolhatták meg a fogyasztók azt a feltöltő kódot, amelynek segítségével az előre kifizetett villamos energia árának megfelelően vehették igénybe az áramszolgáltatást. A januárban bevezetett Elektronkártya megkönnyíti a vásárlást, mert tartalmazza a gyors azonosításhoz szükséges ügyféladatokat.

A vásárlásra a Relay és Inmedio lánc egyes hírlapüzleteiben, illetve több újságpavilonjában is lehetőség van. Az ügyfelek az EDF DÉMÁSZ Elektronkártya emblémával ellátott üzletekben található terminálokon keresztül vásárolhatják meg feltöltő kódjukat.

A feltöltőkód-vásárlás minimális összege 2500 forint. A szolgáltatást az is igénybe veheti, akinek lejárt tartozása van. Esetükben a minimális befizetés – a tartozás nagyságrendjétől függően – 3333 vagy 5000 forint. A hatályos jogszabályok alapján a befizetés 25 vagy 50 százalékát az áramszolgáltató a hátralék csökkentésére fordítja. Amennyiben az ügyfélnek nincs tartozása és folyószámlájára egyéb befizetés – például önkormányzati támogatás – érkezik, akkor azt a rendszer automatikusan figyelembe veszi, és kódvásárláskor hozzáadja a befizetett összeghez

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Kommentek

Migrants make their way through the countryside after they crossed the Hungarian-Croatian border near the village of Zakany in Hungary to continue their trip to north on October 16, 2015. Hungary said it will shut its border with Croatia at midnight, closing a major entry point for migrants bound for northern Europe, weeks after a similar move on its Serbian frontier triggered clashes with refugees.    AFP PHOTO / HANNA SONIA / AFP PHOTO / HANNA SONIA
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.