Belföld

Holtan találták meg Kovács Balázst

Vélhetően megtalálták a holttestét Kovács Balázsnak, annak a fiatalnak, aki még decemberben tűnt el iszkaszentgyörgyi otthonából. Egyelőre rejtély, mi történt a fiúval, a rendőrség nyomoz.

Ahogy arról beszámoltunk korábban,a székesfehérvári Vasvári Gimnázium 12. D tanulója december 13-án tűnt el. Több, mint egy hónapon át egész Iszkaszentgyörgy kereste Kovács Balázst. Még katonák is részt vettek az eltűnt végzős diák keresésében.

A jó magaviseletű, jó tanuló fiú barátnője szalagavatójára indult, amikor nyomtalanul eltűnt. Szülei, barátja, családja kétségbeesetten kereste Balázst, azonban úgy tűnik, vélhetően az ő holttestét találták meg Székesfehérvár külterületén-adta hírül a BorsOnline.

– Egy férfi holttestét találtuk meg a 81-es út mellett, a Halastavaknál – mondja a Borsnak Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője – A nyomozás még folyamatban van, egyelőre bizonyosan annyit tudunk, hogy az idegenkezűség kizárható – teszi hozzá a szóvivő. Azt nem erősítette meg, hogy a holttest valóban a balsorsú iszkaszentgyörgyi fiúé, azonban Balázs nővére a Facebookon saját maga osztotta meg öccse halálhírét.

Fájó szívvel tudatjuk a hírt, miszerint megtalálták Balázst, aki már sajnos eltávozott az élők sorából – írta a nővére. A gyászoló család köszöni a kitartó segítségnyújtást, a segítő szándékot. Egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragikus véghez. A fiú ugyanis szeretetben, rendezett körülmények között élt, kiváló tanuló volt, sok barát vette körül, stabil párkapcsolatban élt.

– Sem pénzt, sem ruhát nem vitt magával, biztos, hogy nem tervezetten szökött el – mesélte korábban a BorsOnline-nak Árpád, Balázs édesapja.

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. Még tart a rendőrségi kivizsgálás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik