Belföld

Kocsikat tört fel Fertőszéplakon a tolvajbanda

Egy szolgálaton kívüli rendőr vette észre a fertőszéplaki templom előtt, hogy ismerőse gépkocsijának hátsó ablaka nyitva, miközben zártak az ajtók, a hó, pedig erősen esik.

Jól tudva, hogy férfi a szentmisén tartózkodik, bement érte. A templomból kiérve két ismeretlent pillantott meg, amint a járművet mustrálgatják. Amint az idegenek észrevették a kiérkezőket, beszálltak egy autóba és elhajtottak.

Rövid idő elteltével a fertődi rendőrök megállították és ellenőrzés alá vonták a Seat személygépkocsit és annak három utasát. Információjuk volt ugyanis arról, hogy egy órával korábban egy szomszédos faluban, a parkoló autó üvegét ismeretlenek betörték és abból a navigációs rendszert eltulajdonították.

A járőrök előtt nem voltak ismeretlenek a trió tagjai, akiket a Fertődi Rendőrőrsre állítottak elő. A lopott navigátort a gyanúsítottak az út mentén, közel az igazoltatás helyszínéhez egy árokba hajították, nem csekély munkát okozva ezzel az élelmes járőröknek. A navigátorban a tulajdonos szerint csak a régi adatok szerepeltek, a tolvajoknak nem volt idejük újabb útvonalat beütni.

A három férfi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik