Belföld

Ingyenes buszokat indítanak Ilcsi néni temetésére

busz (buszkormány)
busz (buszkormány)

A híres kozmetikust szülőfalujában, Nagykökényesen kísérik utolsó útjára.

Január 19-én, szombaton temetik Molnár Dánielnét, Ilcsi nénit, aki egész életében a magyar és nemzetközi kozmetikusi tudás, és a nevével fémjelzett Ilcsi natúr kozmetikumok fejlesztéséért dolgozott.

Mint a fia, Molnár Ferenc közleményben tudatta, akik nem tudnak gépkocsival eljönni a temetésre, azoknak szombaton fél 10-kor ingyenes külön buszokat indítanak temetés helyszínére, Nagykökényesre. A buszok Budapestről, a Hősök teréről indulnak, és délután 16-17 óra között oda is érkeznek vissza. Akik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, az ilcsibusz@gmail.com email címen jelentkezhetnek január 17. csütörtök reggel 6 óráig.

A temetés 10 órakor gyászmisével kezdődik a nagykökényesi katolikus templomban, a ravatali búcsúztatást követően pedig Molnár Piroska búcsúzik Ilcsi nénitől: a színművésznő Molnár Dániel „Mozaikok Anyák napjára” című versét szavalja el.

A temetés után a szervezők szeretettel várnak mindenkit a község művelődési házában forró teára, forralt borra és pogácsára.

Engesztelő gyászmisét január 23-án, szerdán 18 órakor tartanak Ilcsi néniért a Városmajori Jézus szíve plébánia templomban, ahová szeretettel várnak mindenkit (1122 Budapest, Csaba utca 5.).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik