Belföld

Győrben a tavalyi tarifákkal parkolhatunk

Már kaphatók a 2013-as lakossági parkolóbérletek. A Győr-Szol Zrt. idén sem emelt az árakon.

A gépjármű tulajdonosok jogszerűen még 10 napig, azaz január 20-ig használhatják tavaly megváltott szelvényeiket, az övezeti bérletek azonban csak január 10-ig érvényesek. Határidő után már csak a 2013-as nyomtatványokkal állhatnak meg a győriek a parkolókban, de szerencsére a szolgáltató nem emelt a tarifákon. A lakossági igényekhez igazodva ezúttal is van éves, negyedéves és havi bérlet, melyek 3400, 1200 illetve 500 forintos áron kaphatók. „Összességében elmondhatjuk, hogy a győriek figyelnek az év eleji határidőre, ezért nem véletlen, hogy az ügyintézés helyszínén, a Jókai úti irodánkban is egymást érik a bérletvásárlók. Általában a kedvezményes éves szelvény a kelendő, a többi bérlettípust inkább azok keresik, akik tudják, hogy év közben lakóhelyet váltanak, esetleg elutaznak külföldre” – mondta portálunknak Nagy Csaba, a Győr-Szol Zrt. kommunikációs menedzsere.

Újdonság, hogy idén a szolgáltató egy, a szélvédőre erősíthető bérlettartóval ajándékozza meg a jegyváltókat, így a sofőrök könnyen, jól látható területre helyezhetik a tiketteket.

Az ügyfélszolgálat csütörtökön hosszabb nyitvatartással, este 8 óráig várja a győrieket, a többi napon – hétvége kivételével – 8 és 16 óra között kereshetik fel az irodát az ügyfelek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik