Belföld

A legtökéletesebb magyar politikus – videó

Egy fiatal szobrászművész ötletén felbuzdulva elkészítettük az ideális honatyát. Frankenstein is megirigyelné.

Kádár János, Horthy Miklós, Rákosi Mátyás, Teleki Pál, Antall József. Belőlük gyúrta össze egy fiatal magyar szobrász az ideális magyar honatya mellszobrát. Horváth Csaba Árpád a közvélemény-kutatások eredményét részarányosította, a számokat szobrászati karakterjegyekre fordította, majd megkapta az elmúlt száz év ideális magyar történelmi személyiségét.

A 32 éves szobrászművész ötletén felbuzdulva arra gondoltunk a Hír24-nél, hogy a történelmet félredobva, összegyúrjuk a legismertebb mostani politikusokat, és létrehozunk egy szörnyszülöttet ideális honatyát.

Íme:

A Hír24 variációját a témára – a videó végén is látható, pártvezérekből összekotyvasztott mutáns szörnyeteget, Schorbajstercsány Anvikfencattdont  – egyébként ezennel közkinccsé tesszük. Felhasználási javaslat: ha hisztizik a gyerek, dorgálják le azzal, hogy ha nem viselkedik, éjjel elviszi a Politikus, majd mutassák meg neki az alábbi képet. A hatás garantált. Emlékeztetőül: Amerikában – egy felmérés szerint – az emberek több mint kétharmada jobb véleménnyel van a tetvekről, mint a kongresszusban ülő politikusokról.

 


Kép: Neményi Márton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik