Belföld

Az operett a mániájuk – FOTÓK!

Újabb operettgálának adott otthont a győri teátrum. Az immár 8. alkalommal megrendezett esten, újra teltház fogadta az örökzöld slágereket.

A tavalyi nyílt napon zajos sikert arató, operett melódiákat egy csokorba gyűjtő gálát úgy tűnik, nem tudja megunni a győri közönség, hiszen ezúttal már nyolcadik alkalommal, továbbra is teltház előtt csendültek fel a generációkon átívelő dallamok, zenei betétek. „Fantasztikus ez az esténk, hiszen az operett irodalom nagy slágereit veszi egy kalap alá, a rendezőnek, Forgács Péternek köszönhetően. Olyan ez, mint a három tenor koncerten a nagy tenor áriák, csak itt a nagy táncos, komikus jelenetek dominálnak. A tapasztalatunk mindenképpen pozitív, nagyon szereti a közönség az előadást. A magyar operett világhírű, ennek olyan íze és zamata van, melyet minden művelt ember meg kell, hogy hallgasson” – mondta fellépése előtt Vincze Gábor Péter, a teátrum színésze, akivel kolléganője Tunyogi Bernadett is egyetértett.

Nagyon szeretem ezt a műfajt, és azért szívügyem, mert én igazából ilyen típusú operettet még nem is énekeltem, inkább musicaleket szoktam. Ebben viszont most igazán kipróbálhatom magam, és ezt nagyon élvezem. Magyarországon ezek a zenék valahogy mindenkinek a vérében ott csörgedeznek, mi is amikor próbáltunk együtt dúdoltuk a muzsikákat. Annak ellenére, hogy apukám rockzenész volt, én mégis minden dalt tudtam kívülről, és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül” – hangsúlyozta a gyönyörű hanggal megáldott színésznő.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik