Belföld

Árvíz miatt lezárják a rakpartot Győrben

A Móricz Zsigmond rakpartalsó szakaszát várhatóan egy hétre lezárják, ezért a CITY jelzésű autóbuszjáratok terelőúton, mindkét irányban a Széchenyi hídon át közlekednek.

A Győr-Szol Zrt.értesíti a gépjárművel közlekedőket, hogy a Duna és mellékfolyóinak áradása miatt Győrben, a Petőfi-híd alatti ingyenes rakparti parkolót a forgalom elől 2013. január 6-án déli 12 órától lezárta.

Kérik a területen parkoló autók tulajdonosait, hogy a járműveiket haladéktalanul vigyék el. Az előrejelzések szerint a folyók vízszintjének tetőzése január 7-én éjjel várható, a parkoló újbóli megnyitására az áradás levonulásától függően kerül sor.

A Kálóczy térről induló CITY autóbuszoknem érintik a Dunakapu tér, a Dunapart Rezidencia és a Vas Gereben utca P+R megállóhelyeket, viszont megállnak a Rónay Jácint utca, a Szövetség utca és a Bácsai út, Kertész utca megállóhelyeken.

A Schwarzenberg utcától a 14-es út, Árkád üzletház megállóhelyig az autóbuszok útvonala változatlan.

A 14-es út, Árkád üzletház megállóhelyet követően az autóbuszok nem érintik a Vas Gereben utca P+R, a Dunapart Rezidencia, a Dunakapu tér és a Rónay Jácint utca megállóhelyeket, viszont megállnak a Bácsai út, Kertész utca, valamint a Szövetség utca megállóhelyeken, majd menetrend szerint a Széchenyi István Egyetemnél és a Kálóczy téren.

Szerdai és szombati napokon az autóbuszok továbbra is mindkét irányban betérnek a városréti piachoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik