Belföld

Nem hagyják békén a magyar milliárdosokat

Szeremley Huba (szeremley huba, )
Szeremley Huba (szeremley huba, )

Naponta húszan fenyegetik Szeremley Hubát, Csányi Sándort pedig a lányán keresztül próbálta meggyőzni valaki arról, hogy támogassa rekordkísérletét.

Megsokszorozódott azoknak az ismeretlen ügyeskedőknek a száma, akik furfanggal vagy erőszakkal megpróbálnak lecsippenteni egy komolyabb összeget a magyar milliárdosok vagyonából – olvasható a Blikkben.

Van, hogy egy nap két tucatnál is több zaklató telefont vagy nagyon durva e-mailt kapok –mondta el a lapnak Szeremley Huba. – Ez a rengeteg erőszakos kéregetés fizikailag és szellemileg is nagyon megterhelő. Fel vagyok rá készülve, hogy ez csak rosszabb lesz: sok az ember, kevés a munka, ez új embertípust nevelt ki – tette hozzá a borász, akinek vagyonát 20 milliárd forintra becsülik

Csányi Sándor OTP-vezérigazgatót éveken keresztül zaklatta egy férfi, aki először 1994-ben egy rekordkísérlet megvalósításához kérte a bank támogatását. 2008-ban már nemcsak Csányit, hanem helyettesét és a bankbiztonsági igazgatót is rendszeresen e-mailekkel és hívásokkal bombázta. Amikor így sem járt sikerrel, rászállt Csányi lányára is. A férfit ötrendbeli zaklatással vádolják, az ügy hamarosan bíróság elé kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik