Belföld

Képviselő lenne Bajnai Gordon

Bajnai Gordon (Bajnai Gordon)
Bajnai Gordon (Bajnai Gordon)

Az Együtt 2014 egyik alapítója szerint annak kell a miniszterelnök-jelöltnek lennie, akinek a legnagyobb esélye van arra, hogy "megszabadítsa az országot ettől a kártékony rezsimtől".

Bajnai Gordon indulni kíván képviselőjelöltként a következő választásokon. A volt miniszterelnök, a Haza és Haladás Egyesület elnöke, az Együtt 2014 választói mozgalom egyik alapítója a Vasárnapi Észak című borsodi hetilapnak adott interjúban arról is beszélt, hogy a legkorábban a jövő nyáron lehet majd megmondani, ki lesz a mozgalom miniszterelnök-jelöltje.

Bajnai Gordon azt mondta: annak kell a miniszterelnök-jelöltnek lennie, akinek a legnagyobb esélye van arra, hogy “megszabadítsa az országot ettől a kártékony rezsimtől”, és utána jól kormányozzon. Hogy ez ki lesz, azt legkorábban jövő nyáron lehet majd megmondani. Aki most akar erről beszélni, az árt az ügynek – tette hozzá.

Közölte, az a szándéka, hogy képviselőjelöltként induljon a 2014-es választásokon. Olyan mozgalom építésébe kezdtek – mondta -, amely meg kívánja mérettetni magát a választásokon, és mint fogalmazott, “nyilvánvaló, hogy ennek egyik aktív, befolyásoló résztvevője” szeretne lenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik