Belföld

Megnyílt a fenyővásár a Megyeházán

Ez alatt az idő alatt a máskor zárt kapuk nyitva vannak a közönség előtt. A fenyőárusítás itt december 24-ig reggel 8-tól körülbelül este 8-ig tart.

December 14-től fenyővásárt rendez a Fejér Megyei Önkormányzat a Megyeházán. A vásárt a Szent István tér felől, és a Piac tér felől is meg lehet közelíteni. Ez alatt az idő alatt a máskor zárt kapuk nyitva vannak a közönség előtt. A fenyőárusítás itt december 24-ig reggel 8-tól körülbelül este 8-ig tart.

A Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal közösen biztosítja a vásár helyszínt, ahol a fenyőárus díjmentesen árul. Cserébe díjmentesen ad a Fejér megyei szociális és gyermekvédelmi intézményeik számára 22 fenyőfát, melyeket Dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott és Törő Gábor elnök jelképesen adtak át csütörtökön az intézmény vezetőinek. Ezzel is gondozottak és a gyerekek karácsonyához kívántak hozzá járulni.

December 20-21-22-én 10-13 órás nyitva tartással Karácsonyi vásárt és Megyekorzót rendeznek a Megyeháza udvarán.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.