Belföld

Adventi vonatot indítanak Bécsbe

A vonat szombaton közlekedik Budapestről Wien Westbahnhof állomásra és vissza. Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalomban is megáll.

Újabb mentesítő vonatot indít a MÁV-START azok után, hogy a december 8-i különvonatot nagyszámú utas vette igénybe, és újra teltházasnak ígérkeznek a Bécsig közlekedő szombat reggeli, délelőtti menetrendszerinti vonatok.

A kiemelkedő utasforgalomra tekintettel a vasúttársaság december 15-én, szombaton különvonatot közlekedtet Budapest Keleti pályaudvar és Bécs Westbahnhof között illetve vissza. A menetidő három és fél óra, a vonat a Keleti pályaudvarról 7:30 órakor, vissza Wien Westbahnhofról 18:00 órakor indul.

Az utasoknak Kelenföldön, Tatabányán, Komáromban, Győrben, Mosonmagyaróváron, Hegyeshalomban és Wien Meidlingen lesz még lehetőségük fel- és leszállásra mind Bécs, mind pedig Budapest irányába.A menetrend itt található!

Az utasok számára kedvezőbb a mentesítő vonattal Bécsbe utazni, mert a vonatra a pénztárakban előzetesen, díjmentesen lehet a nemzetközi utazáshoz ülőhelyet foglalni.

Menetrend szerint egyébként naponta hét pár railjet és három pár éjszakai vonat közlekedik Bécsbe. A vasúttársaság javasolja, hogy a menetjegyeket elővételben váltsák meg az utasok az állomások és a menetjegyirodák nemzetközi pénztáraiban, valamint a nemzetközi vasúti jegyértékesítéssel foglalkozó utazási irodák pénztáraiban vagy vegyék igénybe az internetes jegyvásárlási lehetőséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik