Belföld

Rendőrök találtak rá az összefagyott férfira

A csornai járőrök találtak rá 2012. december 11-én 22.00 órakor a 86-os főúton, a vasúti átjárónál fekvő férfira.

Felébresztették a földön alvót, mikor azt tapasztalták, hogy erősen ittas állapotban van. A rendőrök az 55 éves férfit csornai lakására szállították, ahol feleségének átadták. A biztos fagyhaláltól mentették meg az életét.

A mosonmagyaróvári rendőrök ismételten ellenőrizték a város terültén élő hajléktalanokat, akik a zord időjárás elől, lakatlan ingatlanokban kerestek menedéket. Ezeknek az épületeknek a többsége fűtetlen, nyílászárói hiányosak.

Kilenc helyszínen, 22 személyt találtak, közülük egy férfit kellett beszállítatniuk a mosonmagyaróvári kórházba.

Mosonmagyaróváron, a Szent István király utca egyik romos épületét ellenőrizték a járőrök, mikor 2012. december 12-én, hajnali háromnegyed négykor egy ágyban fekvő férfit találtak. A fűtetlen helyiségben -3 Celsius fok volt, az 58 éves férfi csupán egyetlen takaróval volt betakarva. Köhögött és szemmel láthatóan reszketett, ujjhegyein a fagyás jelei voltak láthatóak. A járőröknek elmondta, hogy nagyon fázik és rosszul érzi magát. Mentővel szállították őt be a Karolina Kórházba.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.