Belföld

Rendőrök bunyóztak Mikuláskor

Buthy Lilla
Buthy Lilla

2012. 12. 06. 19:04

Mindannyian katonákkal mérték össze erejüket.

A Honvéd Szondi György SE közelharc-kézitusa szakosztály 2012. december 6-án közelharc-kézitusa kupát szervezett. A versenyen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot négyen képviselték. A páros bemutató, földharc, valamint emelt és alap szintű küzdelem versenyszámok közül a rendőrök földharcban és emelt szintű küzdelemben indultak. Mindannyian katonákkal mérték össze erejüket.

Molnár Krisztián r. őrmester, fehérvári nyomozó Földharcban indult a 75 kg-sok között. Ő második helyezett lett. Kukucska Gergő r. őrmester, enyingi járőr szintén a földharc kategóriában versenyzett, de a 78 kg-soknál. Ő a harmadik helyet szerezte meg.

Kiss Roland r. őrmester, fehérvári járőr emelt szintű küzdelemben bunyózott a 80 kg-osoknál. Ő második helyen zárt. Iván Krisztián r. törzszászlós, az Alba Akció Alosztály munkatársa szintén az emelt szintű küzdelem kategóriában indult, de a 85 kg-osok között. Ő harmadik helyen végzett. A csapat kapitánya Viniczai István r. százados, az Alba Akció Alosztály parancsnoka volt.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.