Belföld

Rendőrök bunyóztak Mikuláskor

Mindannyian katonákkal mérték össze erejüket.

A Honvéd Szondi György SE közelharc-kézitusa szakosztály 2012. december 6-án közelharc-kézitusa kupát szervezett. A versenyen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot négyen képviselték. A páros bemutató, földharc, valamint emelt és alap szintű küzdelem versenyszámok közül a rendőrök földharcban és emelt szintű küzdelemben indultak. Mindannyian katonákkal mérték össze erejüket.

Molnár Krisztián r. őrmester, fehérvári nyomozó Földharcban indult a 75 kg-sok között. Ő második helyezett lett. Kukucska Gergő r. őrmester, enyingi járőr szintén a földharc kategóriában versenyzett, de a 78 kg-soknál. Ő a harmadik helyet szerezte meg.

Kiss Roland r. őrmester, fehérvári járőr emelt szintű küzdelemben bunyózott a 80 kg-osoknál. Ő második helyen zárt. Iván Krisztián r. törzszászlós, az Alba Akció Alosztály munkatársa szintén az emelt szintű küzdelem kategóriában indult, de a 85 kg-osok között. Ő harmadik helyen végzett. A csapat kapitánya Viniczai István r. százados, az Alba Akció Alosztály parancsnoka volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik