Belföld

Adventi vonat indul Győrből Bécsbe

Elfogytak a helyjegyek a szombat reggel Bécsbe induló vonatokra – mentesítő vonat indul, így további 300 utast tud elszállítani a vasúttársaság.

Elővételi jegyvásárlásokkal elfogytak advent második szombatjának reggelére és délelőttjére a Bécsig rendelkezésre álló helyjegyek. További 300 utas bécsi utazását lehetővé téve, mentesítő vonatot indít a MÁV-START december 8-án, szombaton a Budapest Keleti pályaudvar és Bécs Westbahnhof között illetve vissza.

A menetidő három és fél óra, a vonat a Keleti pályaudvarról 7:00 órakor, vissza Wien Westbahnhofról 18:00 órakor indul. Az utasoknak Kelenföldön, Tatabányán, Komáromban, Győrben, Mosonmagyaróváron, Hegyeshalomban és Wien Meidlingen lesz még lehetőségük fel- és leszállásra mind Bécs, mind pedig Budapest irányába.

Az utasok számára kedvezőbb a mentesítő vonattal Bécsbe utazni, mert a vonatra a pénztárakban előzetesen, díjmentesen lehet a nemzetközi utazáshoz ülőhelyet foglalni. A vasúttársaság javasolja tisztelt utasainak, hogy a menetjegyüket és helyjegyüket elővételben váltsák meg az állomások és a menetjegyirodák nemzetközi pénztáraiban, valamint a nemzetközi vasúti jegyértékesítéssel foglalkozó utazási irodák pénztáraiban vagy vegyék igénybe az internetes jegyvásárlási lehetőséget. További információk a www.mav-start.hu oldalon találhatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik