Belföld

Fürdőkedvezmény a fehérvári nyugdíjasoknak

Fél áron látogatható év végéig az Árpád Fürdő.

December végéig fél áron vehetik igénybe az Árpád Fürdő szolgáltatásait a fehérvári nyugdíjasok. Minderre a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány és a fürdő között létrejött megállapodás révén nyílik lehetőség. Székesfehérvár Önkormányzatának közreműködésével segítik ismét a nyugdíjasokat, akiknek nem kell messzire utazniuk, hanem Székesfehérvár Belvárosában pihenhetnek és fürdőzhetnek fél áron.

Ismét 50 %-os kedvezményt kapnak a fehérvári nyugdíjasok az Árpád Fürdőben. A félárú belépődíj váltásának lehetősége december végéig áll az időskorúak rendelkezésére. A szolgáltatóval a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány kötött megállapodást, hogy segítse a nyugdíjasokat. A székesfehérvári lakhellyel rendelkezők így egyrészt kedvezményesen kapcsolódhatnak ki, másrészt nem kell messzire utazniuk, hanem Székesfehérvár Belvárosában pihenhetnek és fürdőzhetnek féláron.

„Az időskorúak fokozott megbecsülésének elősegítése és a nyugodt, aktív idős kor megteremtése érdekében Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata sokat tett az elmúlt években és tesz napjainkban is. A nyitott tornatermek egészségmegőrző foglalkozásait, valamint a nyugdíjas klubok működését, programjait folyamatosan támogatjuk. Emellett ismét lehetőséget kapnak a fehérvári idős emberek arra, hogy kedvezményesen pihenjenek az Árpád Fürdőben. Köszönöm a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítványnak az odafigyelést, amellyel biztosítja ezt a félárú belépőt a nyugdíjasoknak.” – mondta el a megállapodás kapcsán dr. Cser-Palkovics András polgármester.

A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány Alapító Okiratában meghatározott célját, az egészségmegőrzést valósítja meg a székesfehérvári állandó lakhellyel rendelkező nyugdíjasok számára megnyitott lehetőséggel. 2012. december 31-ig tart az együttműködés az Árpád Fürdővel, eddig biztosítják a félárú belépőket. Az 50 %-os kedvezmény igénybevételéhez a nyugdíjasoknak a fehérvári lakcímet kell igazolniuk a jegypénztárnál – lakcímkártyával, vagy a személyi igazolványban található bejegyzéssel.

Ajánlott videó