Belföld

Donyeckbe utazik a vasmű delegációja

A tervek szerint csütörtökön este érkezik vissza Ukrajnából a vasmű delegációja, amely a fő tulajdonosokkal tárgyal az idei béremelésről, az új prémiumrendszerről.

Úgy tűnik, eldőlt: kedd délután a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről menetrendszerű géppel utazik az ukrajnai Donyeckbe a vasmű két meghatározó érdekvédelmi szervezetének, a Dunaferr DV Vasas Szakszervezeti Szövetségnek és a Dunaferr Ifjúsági Szervezetnek a delegációja- írja a DH Online.

Tagjai: Mucsi Zoltán Vasas-elnök, Csapó Tamás ifjúsági elnök, valamint Borbély Zoltán, a Vasas elnökhelyettese, a vasmű központi üzemi tanácsának elnöke. Útjukra elkíséri őket legutóbbi információink szerint Kroó Iván, az ISD Dunaferr Zrt. igazgatósági tagja is. Úgy tudjuk, hogy a tárgyalások napja a szerda lesz. Ekkor kell(ene) dűlőre jutni Oleg Mkrtchannal, az ISD korporáció meghatározó emberével és a Vnyesekonombank képviselőivel az idei béremelésről, az új prémiumrendszerről. Talán még a cég jövőjéről is válthatnak néhány szót…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik