Belföld

Megnyitott a Mikulás Panzió! – FOTÓK!

Az adventi időszakra beköltözött a Mikulás a Vaskakas Bábszínházba. Az ősszakállú szobáját bárki megtekintheti, de csak akkor, ha azt a buborék jelzi!

Színes buborék felhő hömpölyög napok óta a Vaskakas Bábszínház környékén. A gömbök jelzik ugyanis, ha éppen nem tartózkodik a szobájában a Télapó, és ilyenkor bárki bekukucskálhat a pirosban úszó, varázslatos lakosztályba. A bábos társulat még a Győrkőcfesztivál idején barátkozott össze az ősszakállúval, aki a nyári fesztivál után, most, az ünnepekben is szívesen jött városunkba, márcsak azért is, mert a kakasok egy gyönyörű szobát rendeztek be a Télapónak. A panzió mellett Manóvárost is felfedezhetik a csöppségek, sőt, Ujvári Janka, Jászai-díjas rendezőnek köszönhetően a Mikulás a világ körül című előadást is műsorára tűzte a teátrum, a darabban pedig ténylegesen is feltűnik a szánján, Brazíliát, Kenyát, sőt Ausztráliát is bejáró puttonyos. A történetben – hála a krampuszoknak – egész Lappföld a feje tetejére áll, de természetesen ez nem akadályozza meg a Mikulást az ajándékok kiosztásában.

Az ősszakállú a győri gyerekekre is gondolt, hisz egy igazi meglepetéssel kedveskedett az idei évben. Egy egyedi grafikájú, négy, bármely előadásra beváltható bérlettel lepte meg a győrkőcöket, amelyhez egy Párnamanót is kapnak azok, akik megváltják a tikettet, 3900 forintos, akciós áron. Nem árt igyekezni, mert a bérletek korlátozott számban kaphatók!

A Mikulás Panzió nyitva tartása: hétfő-péntek 15.00-18.00, szombat-vasárnap 10.00-13.00 és 16.00-19.00! Less be Te is a Mikuláshoz, igyál egy finom kakaót és majszolj ínycsiklandó kekszet, amit a manók készítettek!

Bővebb információért klikk ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik