Belföld

A SZÉNA Egyesületnél járt a Mikulás

A SZÉNA Egyesület az idei évben is megszervezte hagyományos adventi készülődését és a Mikulás ünnepségét december 1-jén.

Családias hangulat fogadta azokat, akik részt vettek az egyesület szombati programján. A meleg tea, a házi sütemények illata és karácsonyi díszítés igazán ünnepi hangulatot teremtett a Balatoni út 8. szám alatti Civil Műhelyben. Az idei évben is meglátogatta a Télapó és két manója a kisgyermekeket, sőt még egy rövid zenés műsorral is meglepték a jelenlévőket. Az Advent első vasárnapjára készülők elkészíthették saját Adventi koszorújukat is, valamint mézeskalácsot is díszíthettek. A apróságoknak még csillámtetoválás is készült.

Bálesné Elekes Rita – az egyesület elnöke – elmondta, hogy az ünnepek közeledtével még fontosabb az, hogy olyan rendezvények valósulhassanak meg, amelyek közelebb hozzák a családokat egymáshoz. Az idei évben 90 csomagot állítottak össze az ünnepi programra, mely az Alpha-Vet Kft, Székesfehérvár Önkormányzata, valamint Viza Attila önkormányzati képviselő támogatásával valósulhatott meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik