Belföld

Magyar György: Gyöngyösit karanténba kell zárni

gyöngyösi márton (gyöngyösi márton)
gyöngyösi márton (gyöngyösi márton)

A Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány kurátora szerint a jobbikos képviselőt Németországban 14 másodperc alatt vitték volna el. Hiller István pedig lenácizta Gyöngyösit.

Kapcsolódó cikkek

Olyan határt lépett át Gyöngyösi Márton, amit a józanul gondolkodó emberek nem tűrhetnek tovább, már nem elég az elhatárolódás, cselekedni kell – jelentette ki Magyar György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Állítja, Gyöngyösi Mártont karanténba kell zárni politikailag, jogilag és orvosilag is, mert amit mond, az mérgez.

Magyar bízik abban, hogy ki tudják szorítani ezeket a megnyilvánulásokat a közéletből, de ha tovább folytatja a Jobbik ezt a tevékenységet, akkor levegőnek kell őket nézni.

Az alapítvány kurátora szerint elképesztő, hogy Gyöngyösi Márton beszélt arról, hogy listázni kéne a parlamentben a zsidókat, hiszen ő Németországban tanulta a szakmáját. „Ott próbálná ezt meg, körülbelül 14 másodperc alatt kerülne az őrszobára” – fogalmazott Magyar.

Hiller lenácizta

Hiller István szerint üzenetértékű, hogy a Fidesz frakcióvezetője, a legnagyobb ellenzéki párt elnöke és egy éledező mozgalom vezetője egy színpadra áll a Neonáci Ellenes Mozgalom vasárnapi demonstrációján. Mint az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, a felszólalóknak egyértelműen és világosan el kell határolódniuk attól, amit „a náci mondott”. Azt kell mondani, hogy ennyi volt, láttunk már ilyet, és ez soha többé nem ismétlődhet meg – magyarázta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik