Belföld

Ketten menekültek a Pannonhalmán lopott robogóval

A pannonhalmi járó beteg központ udvarán leállított segédmotorkerékpár eltűnéséről  tett bejelentést az elmúlt héten egy helyi illetékességű asszony.

A nő az intézkedő rendőröknek elmondta, hogy kormányzárral lezárt robogóját a bejárati ajtó mellé állította le, majd mikor este háromnegyed hétkor indulni akart, már csak hűlt helyét találta a kétkerekűnek.

A vizsgálat során kiderült, hogy a veszprémvarsányi polgárőrök vezetője hazafelé tartott, mikor Ravazd után egy kismotor vágott járműve elé. Az imbolyogva, kacsázva haladó járművön két, bukósisak nélküli férfi utazott. Közel egy kilométer után tudta csak megelőzni a kivilágítatlan kétkerekűt, melyből Veszprémvarsányba érve az üzemanyag is kifogyott.

A szabálytalanul közlekedők felkeltették a polgárőr gyanúját, aki értesítette a helyi körzeti megbízottat, aki a pannonhalmi rendőrökkel együtt vonta ellenőrzés alá a szabálytalanul motozókat. A pannonhalmi és écsi illetékességű férfiaktól a Paseo 50 típusú motor lefoglalásra, majd ezt követően tulajdonosának átadásra került.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik