Belföld

Mágikus fürdőzés szombatonként

lukács gyógyfürdő (ingyenes, )
lukács gyógyfürdő (ingyenes, )

A nyári sikeres éjszakai zenés fürdőzős sorozat, a Szecska a hideg téli hónapokra a frissen felújított Lukács Fürdőbe költözik, és Magic Bath néven hoz forró nyári hangulatot Budára.

A december 1-től szombatonként éjszakai zenés pancsolás és szárazföldi tánctérrel várja a különleges kikapcsolódásra vágyókat a Lukács fürdő. Speciális DJ-szettek, finomságokkal teli bárpultok és egészséges ásványianyagtól hemzsegő medencék teszik teljessé a fagyos szombat éjszakákat.

A megnyitón az arab felmenőkkel rendelkező svájci DJ Meh-D stílusokat áthágó szettje lesz hallható, a house-tól a hiphopon át a mai elektronikus zenékig, éppolyan keleti utalásokkal tűzdelve, mint ahogy Budapest fürdői hordozzák magukon a keleti hagyományok nyomait. Hasonló zenei vonalon hazai oldalról a Cinetrip rezidens Vittorio Waxman hanghullámai segítik a felüdülést.

A komoly pénzekből, leginkább EU-s támogatással és önerőből felújított Lukács Gyógyfürdő decembere mozgalmasan indul, hiszen a Magic Bath sorozat megnyitójának reggelén újabb részlegek nyílnak, este 9-től, a hivatalos záróra után pedig a kikapcsolódás újabb értelmet nyer, és egy része kulturált éjszakai forróvizes szórakozóhellyé válik.

Bár tipikusan máshol is érhet nyakzuhany, de ez az egyedüli éjszakai bár, ahol a víz alatti pezsegtetés és az ülőpadba rejtett hátmasszírozó vízsugár mellett még pezsgőágy is található.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik