Belföld

Az egyik legnagyobb továbbképző intézete lett az Audi Akademie

Ebben az évben az intézmény mintegy 4 000 tréninget és szemináriumot szervezett 25 000 résztvevővel.

Az Audi Akademie Hungaria öt éves fennállását ünnepli. A győri székhelyű Audi Akademie az elmúlt öt évben Magyarország egyik legnagyobb továbbképző intézete lett. 93 alkalmazottjával és több mint 200 külső partnerével az intézmény az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. stratégiai továbbképző intézete számos területen.

Az Audi Akademie Hungaria széleskörű szolgáltatásaiban a szakmunkások gyakorlati képzése mellett szakmai és nem szakmai tréningek, IT-és menedzser képzések, fordítás-tolmácsolás és idegen nyelv oktatás szerepelnek.

„Célunk, hogy minden tevékenységünkkel prémium minőséget nyújtsunk, lelkesítsük ügyfeleinket és gyakorlatorientált, személyre szabott képzést kínáljunk“ – mondta Alois Kauer, az Audi Akademie Hungaria ügyvezető igazgatója.

A képzési központ az Audi Hungaria győri telephelyének, így az új járműgyár képzéseinek is a szervezője és kivitelezője. Ebben az évben az intézmény mintegy 4 000 tréninget és szemináriumot szervezett 25 000 résztvevővel. A 11 000 négyzetméter területű Projekt- és Oktatóközpont példaértékű tevékenységet folytat a szakmai és nem szakmai témák hatékony oktatásában.

„Továbbképzési partnerünkkel hozzájárulunk a győri gyár versenyképességének megőrzéséhez, ugyanis munkatársaink szaktudásának és kompetenciáinak erősítése és továbbfejlesztése közös célunk” – mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

Az Audi Akademie Hungaria Kft.-t 2007-ben alapították Győrben, az Audi Akademie GmbH önálló leányvállalataként. A vállalat 2008 óta akkreditált magyar továbbképző intézet. Fő partnerei elsősorban az autóipar és az ahhoz kapcsolódó területekről érkeznek, de rendelkezik ügyfelekkel a kereskedelmi- és bankszektorban, valamint más iparágban is. Az Audi Akademie Hungaria a szolgáltatásait az elmúlt öt évben folyamatosan bővítette. Így nőtte ki magát az Audi Akademie Hungaria Magyarország egyik legnagyobb továbbképző intézetévé.

Ajánlott videó