Belföld

Nochta Gyöngyi lett a Székesfehérvári Intézményi Központ vezetője

Koppán Viktor
Koppán Viktor

2012. 11. 26. 07:45

A SZIK feladata lesz az állami kézbe kerülő intézmények gazdasági-ellátási feladatainak elvégzése, működtetése.

Cser-Palkovics András sajtótájékoztató keretében mutatta be a Székesfehérvári Intézményi Központ vezetőjének megválasztott Nochta Gyöngyit. A SZIK feladata lesz az iskolákon kívül a városhoz kerülő múzeumok és a korábbi megyei könyvtár gazdasági-ellátási feladatainak koordinálása is.

Nochta Gyöngyi a központtal kapcsolatban elmondta: december 1-től ideiglenes helyen, a városházán kezdik meg működésüket. Legfontosabb feladatuknak az intézmény szervezetének felépítését és az átállás ütemtervének elkészítését nevezte meg.

Hangsúlyozta, át kell világítaniuk az intézményeket, és aztán döntést hozniuk, milyen feladatokat lehet kizárólag az adott intézményekben és melyeket lehet központosítva elvégezni. Hozzátette, a munkarendet közösen alakítják ki a kollégákkal a feladat és hatáskörök szintjén is.

Kiemelte, hogy rövid idő áll rendelkezésükre, de bízik benne, hogy január 1-től zökkenőmentesen megvalósulhat az átállás. A dolgozókat várhatóan december 8-án, a Vörösmarty Színházban tájékoztatják az átalakulás folyamatáról.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Tragikus hirtelenséggel

Kommentek

John F. Kennedy writes at his desk in his Senate office, ca. 1953-1961. (Photo by © CORBIS/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.