Belföld

Drogos fecskendőket rejtegetett a férfi Győrben

A megyei felderítők vonták ellenőrzés alá az elmúlt napokban Győr külvárosának egy panziója előtt azt a helyi illetőségű férfi, kinek ruházat átvizsgálásakor két fecskendő került elő. A metanfetamin tartalmú készítmény  hatóanyag tartalmát vegyész szakértő vizsgálja.

A 35 éves gyanúsított kihallgatásakor elmondta, hogy a fecskendőben PIKO kábítószer van, melyet saját használatra vásárolt és a napokban fogyasztott is belőle.

Kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Győri Rendőrkapitányság a férfi ellen, akit már egy más megye bírósága elfogató paranccsal körözött.

Pár nappal később, a Készenléti Rendőrség győri járőrei az 1. sz. főúton igazoltattak egy autót az esti órákban. Az egyik utas nadrágzsebéből kábítószer gyanús anyag került elő. A 24 éves férfi elismerte, a fecskendőben PIKO kábítószer van, 30 éves társával közösen fogyasztottak belőle. Jelenleg is annak hatása alatt állnak.

Az autó utasterének átvizsgálásakor két üres injekciós fecskendőt is találtak a rendőrök. A két férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellenük visszaélés kábítószerrel megalapozott gyanúja miatt – szakértő bevonásával – indult eljárás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik