Belföld

Söpört a szegedi szőke ciklon

Elsöpörte hangjával a szegedi Karai Anna a döntnököket a Voice péntek esti adásában. A párbaj videóval!

Valódi pankrációt láthattak az adást nézők Bokor Marianna és a szegedi Karai Anna párbaján a Voice péntek esti adásában. Caramel két szőke ciklon versenyzője elképesztő energiákat mozgatott meg, és valósággal szétfeszítették a ringet.

A két lány sejtette, hogy egymással kell majd megküzdeniük, így nem érte őket váratlanul Mesterük párosítása. A szőkeségek extremitásukkal, vagányságukkal, olykor vadócságukkal tűntek ki a csapatból, ezért már akkor erős harcra számított mindenki. Alig várták, hogy a zenekarral együtt megőrülhessenek és kiereszthessék a valódi énüket.

A két lány egyébként pont fordítva működik: míg a szegedi Anna a magánéletben inkább visszafogottabb, addig a színpadon teljesen bevadul – ellenfele, Mariann pedig ennek pont az ellentettje. Mégis úgy érezték, hogy egymást erősítik, spanolják az előadás közben.

A színpadra lépéskor mindkettejükön látszott az izgalom: Anna befelé figyelt, koncentrálni próbált, míg Marianna mosolyogva kacsingatott ki a zenekarra.

A dalt Marianna kezdte, majd a szegedi Anna is berobbant. A szinte már védjegyévé váló hörgések sem maradhattak el. Közös produkciójuk valóban lehengerlő volt. A Mesterek sem az énekhangjuk, sem a küllemük mellett nem tudtak elmenni szó nélkül. Bár Andi és Misi is Mariannát vitték volna tovább, Caramel hosszas hezitálás után mégis Anna mellett döntött.

A szegedi Anna boldogan vette tudomásul, hogy a műsor döntnökei nem akarnak tőle még megválni. 

Mariannát viszont láthatóan megviselte a kiesés: a szókimondó lány egyáltalán nem fogta vissza magát, amikor a Voice riporterének kellett beszámolnia érzéseiről. Értetlenül állt a döntés előtt és fogalma sem volt, mi hiányozhatott az előadásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik