Belföld

Reklámban használják fel a meggyilkolt Bencét

„Csak most! A kaposvári kisfiú sajnálatos tragédiája után cégünk úgy döntött, hogy néhány napig fél áron adja a nyomkövetőt” – áll egy internetes oldal hirdetésében.

Szita Bence sorsa hallatán senki sem maradt közömbös, de sajnos akadnak olyanok is, akik egy ártatlan gyermek halálában üzleti fogást látnak csupán. A Blikk olvasója hívta fel a lap figyelmét arra a honlapra, ahol olyan nyomkövetőt reklámoznak, amellyel minden percben figyelemmel tudjuk kísérni, gyermekünk éppen merre csatangol. Az egyébként hasznos készülék hirdetését az árnyékolja be, hogy forgalmazói Bencével reklámozzák. Az ízléstelen fogás még arra is felhívja a figyelmet, hogy a fiú halála miatt most akár fél áron is hozzájuthatunk a berendezéshez.

„Csak most!!! A kaposvári kisfiú sajnálatos tragédiája után cégünk úgy döntött, hogy néhány napig fél áron adja a nyomkövetőt, így ön bármikor megtudhatja, hol tartózkodik gyermeke! – ígéri a „páratlan” lehetőséget a cég.

Bencét eltűnése után napokig keresték, miután nevelőanyja, P. Erika értesítette a rendőrséget, hogy a fiú köddé vált egy kaposvári bevásárlóközpont előtt. A kisfiút halála előtt brutálisan megverték, megszurkálták, és még élve temették el az előre megásott gödörbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik