Belföld

Sűrű napjuk volt a csongrádi rendőröknek

Prostituáltakat állítottak elő, tolvajokat kaptak el: ilyen változatos napjuk volt a csongrádi rendőröknek. Röszkén közben határsértőket fogtak.

A Csongrádi Rendőrkapitányság elfogott és szabálysértési őrizetbe vett két csongrádi lakost – tájékoztatta a Szeged24-et Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A két nő 2012. november 19. napján a délelőtti órákban Csongrádon a 451-es főút melletti útleágazásnál integetett az arra haladóknak annak érdekében, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson számukra. A rendőrök igazoltatták a nőket, akik elismerték tettüket. Velük szemben tiltott kéjelgés miatt indult szabálysértési eljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon.

Hét csokiszeletet rejtett a kabátja belső zsebébe Csongrád egyik hipermarketében hétfő reggel az a helybéli férfi, akit elfogtak és előállítottak a rendőrök a Csongrádi Rendőrkapitányságra. A férfinek már nem ez volt az első jogellenes cselekménye. Ellene lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Négy illegális migráns került rendőrkézre kedden hajnalban Röszke külterületén. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai igazoltatták a négy afgán állampolgárt, akik nem tudták igazolni magukat. Idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik