Belföld

Bunyó a diszkónál Győrben

Győrben, az Ipar úti körforgalomban történő verekedésről érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére 2012. november 18-án a hajnali órákban. Egy szlovák és egy osztrák társaság verekedett össze.

A vizsgálat eddigi adatai alapján Győr egyik szórakozóhelyén múlatta az időt a huszonévesekből álló négy fős szlovák csapat, mikor egyiküket minden előzetes szóváltás nélkül egy ismeretlen férfi bántalmazta. Azért, hogy barátjukat ért sérelmükön elégtételt vegyenek, a fiatalok a discoból kiérve egy három fős társaságot – két osztrák és egy magyar – tettek felelőssé a történtekért. A számon kért csapat a szóváltást követően autóba ülve elhajtott a parkolóból. A négy férfi, gondolván, hogy barátjuk bántalmazója ily módon akar kitérni a felelősségre vonás alól, ugyancsak autóba ült és a távozó jármű után eredt.

Az előttük haladókat  az Ipar úti körforgalomban érték utol, ahol a forgalomirányító készülék piros jelzését kihasználva ugráltak ki járművükből. Feltépték az autó ajtaját és összeverekedtek.

Az összecsapás eredményeként egy 21 éves szlovák és egy 23 éves osztrák férfi nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést, míg 21 éves honfitársa könnyű sérülést szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányság csoportosam elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított eljárást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik