Belföld

Információs kioszkot állítottak fel a Megyeházánál

Samsung Electronics Magyar Zrt. a győri Városházával szemközti Megyeház téren ma hivatalosan átadta az új Találkozási Pontot, amely egy
érintőképernyős terminálból és egy WI-FI Hotspotból áll.

A Belvárosban létrehozott Samsung Találkozási Pontot a Samsung Electronics Magyar Zrt. adományozta a városnak, értéke 12 millió forint.

Az alumínium borítású, 1,5 m2-es, fedett SMART kioszk érintőképernyőjén keresztül az érdeklődők elérhetik Győr város honlapját, ahol például a városi programokról, kulturális- és sporteseményekről, a legfrissebb hírekről értesülhetnek. Emellett a Telenor Magyarország Zrt. jóvóltából a Találkozási Pont ingyenes WI-Fi hotspotként is szolgál, így az arra alkalmas mobilkészülékkel rendelkezők csatlakozhatnak a szélessávú vezeték nélküli hálózatra, és még akár be is jelentkezhetnek, például a Facebookon vagy a Foursquare-en keresztül.

Amikor éppen nem használják az érintőképernyőt, győri eseményekről készült fotókat, videókat láthatnak az arra járók. Borkai Zsolt, Győr polgármestere az átadáson megköszönte a Samsung nagylelkű felajánlását. „Bízom benne, hogy ez a Találkozási Pont beváltja majd a hozzá fűzött reményeket és a forgalmas belvárosi helyszínen mind a győrieknek, vagy éppen az arra járó turistáknak tájékozódást nyújt, illetve információkat a városban zajló programokról, közérdekű tudnivalókról, vagy nevezetességekről.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a ma átadott Samsung Találkozási Ponttal még szorosabbra fűztük Győr városával az együttműködésünket. Reméljük, hogy a Találkozási Pontot hamar felfedezik a győriek és az ide látogatók, és minél többen értesülnek majd a város program lehetőségeiről” – mondta el Dr. Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke.

A Samsung Electronics Magyar Zrt. együttműködő partnere a Találkozási Pont létrehozásában az EPAMEDIA Hungary Zrt. volt. Az üzemeltetési feladatokat a Győrszol Zrt. látja el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik