Belföld

Korszerűbb és olcsóbb közvilágítás befektetés nélkül? [x]

A közvilágítás költséghatékony biztosítása minden önkormányzat számára kiemelt feladat. Nagy kihívás úgy spórolni, hogy közben a település megvilágítása biztonságos maradjon.

Az E.ON csoport, ügyfelei igényeit és lehetőségeit összehangolva, egyedi megoldásokat kínál a közvilágítás területén is. Az E.ON Energiahatékonysági Programot szakmai és befektető partnerek bevonásával azért hozta létre, hogy olyan konstrukciót kínáljon az energiahatékony közvilágítás megvalósítására, melyhez akár önerő befizetése sem szükséges az önkormányzatok részéről. Így lehetővé vált, hogy azok a települések is korszerűsítsenek, ahol problémát okoz fejlesztési források elkülönítése, vagy annak biztosítása.


A beruházás a gazdaságosabb energiafelhasználásból származó megtakarítás egy részéből fedezhető utólag, ráadásul kezelhető futamidőn belül. A befektetést tehát a program finanszírozza meg, 100%-ban előre. A konstrukció biztosítja, hogy az önkormányzatok költségei már a korszerűsítés utáni hónaptól csökkennek. A beruházás a megtakarításon túl még rendkívüli környezettudatosságot is ígér, az új eszközök segítségével csökken a szén-dioxid-kibocsátás és a fényszennyezés.

A program keretében olyan innovatív eszközök kerülnek a hálózatra, melyek legalább 25-30%-os energiamegtakarítást képesek elérni, gazdaságossá teszik az üzemeltetést, és megnövelik az eszközpark élettartamát. A beruházás során LED-technikát és elektronikus előtéteket alkalmazunk, melyek megfelelő kombinációjával jelentős megtakarítás érhető el. Ennek pontos mértékét a helyszíni felmérés után lehet megállapítani. Mindig településre szabott, komplett ajánlat készül.

A program csomagban kínálja a villamos energiát, az energiahatékony eszközöket, beépítésük és karbantartásuk finanszírozását, valamint szakértelmet az üzemeltetéshez.

Bővebb információk a www.eon.hu/eep oldalon, illetve az E.ON Önkormányzati Vonal elérhetőségein; a 06-40-200-950-es telefonszámon vagy az onkormanyzativonal@eon.hu címen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik