Belföld

Ismét babát vár Dúró Dóra

dúró dóra (dúró dóra)
dúró dóra (dúró dóra)

A jobbikos képviselőnő a Facebook-oldalán jelentette be a gólyahírt.

„Előddel megtettük a következő lépést a tervezett nagycsalád felé: május elejére várjuk második gyermekünket” – írja Dúró Dóra a közösségi oldalán. A facebookos bejegyzéséből kiderül, az első szülés élménye megsokszorozta a politikusnő energiáját, „így a nők legfontosabb és legszebb hivatása, az anyaság, valamint másik állapotbeli kötelessége, a honanyaság mellett” úgy döntött párjával, Novák Előddel, hogy „nem várnak Hunóra kistestvérével”.

Mint hangsúlyozza, a gyermekorvos nagymamának köszönhetően még bölcsődébe sem kellett vinnie eddig Hunórát, aki ugyanakkor nagyon szereti a társaságot, főleg a babákat, de az országgyűlési munkatársakkal is jól kijön. Sőt, a Parlamentben nagyon szeret a lépcsőkön mászkálni, a szoptatások között pedig már az épülettel is megismerkedett.

Dúró Dóra bejegyzéséből kiderül, hogy nemsokára játszópajtást is kap a kislánya, hiszen Bertha Szilvia frakciótársa már a 8. hónapban van a 4. gyermekével.

A jobbikos politikusnő a Facebookon is szorgalmazta a gyerekvállalást, annak ellenére is, hogy – mint rámutat -, lemondásokkal jár, hiszen neki is meg kellett szakítania a politikatudományi PhD-tanulmányait, illetve a nyelvtanulást. „De bőven megéri” – zárja sorait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik