Belföld

Audi ETO KC: újabb győzelmével csoportelső a Győr

A Bajnokok Ligája idei csoportkörében a Győr a Kapronca ellen ma megszerezte a csoportelsőséget jelentő győzelmet. Podravka Vegeta-Győri Audi ETO: 22-29.

Ambros Martín igazán elégedett volt csapatával: „Tudjuk, hogy sok problémája merült fel az ellenfélnek a mai mérkőzés előtt, ennek ellenére látszott, hogy komolyan készültek. A csapatunk mai teljesítményével igazán elégedett lehetek, úgy érzem, ma igazi csapatként játszottunk.

Ami leginkább fontos, hogy nagyon sokan tanúsítottak jó játékot, amelyet a további mérkőzésekre, a fejlődésünket nézve én kiemelten fontosnak tartok. Ráadásul megszereztük a csoportelsőséget is, ezért nagyon büszke vagyok a csapatomra.”

Heidi Löke rengeteg büntetőt harcolt ki ma, ezzel is hozzájárulva a Győr győzelméhez: „Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen jó csapatot sikerült legyőznünk ma, egy ilyen kemény védelemmel szemben küzdöttünk sikerrel. Azonban védekezésben mi is nagyon jól teljesítettünk, harcosak, kemények, agresszívek voltunk, és ez meghozta az eredményt. Támadásban is jól mentek a figurák, az átlövőink képességeit igazán ki tudtuk használni. A csoportelsőségnek külön örülök, végülis ez volt a mai mérkőzés legfőbb tétje.”

A Győri Audi ETO mai góllövői: Covic 2, Damjanovic 7, Milanovic-Litre 4, Pongrac, Gace 3, Horvat 2, Pusic-Koroljevic, Senvald, Vidak 1-1, illetve Lekics 7, Kovacsics 6, Radicsevics 5, Amorim 4, Rédei-Soós 3, Görbicz 2, Hornyák D., Löke 1-1.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik