Belföld

Biztonságos az autója? Ingyenes műszaki átvizsgálás

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottsága ingyenes rendezvényre vár mindenkit, akinek fontos járművének műszaki állapota.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottsága térítésmentes rendezvényre vár mindenkit, akinek fontos mind saját, mind más közlekedő társának testi épsége, járművének műszaki állapota.

Az ingyenes átvizsgálásra azon természetes személyek és azok családtagjai jelentkezhetnek, akik gépjárművének össztömege nem haladja meg a 3,5 tonnát.

Az átvizsgálás időpontja és helyszíne Győrben 2012. november 10. – szombat –  09.00 és 13.00 óra között a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség telephelye, Győr, Tatai út 3. szám.

A megváltozott közlekedési környezet váratlan helyzet elé állíthatja a járművezetőket, éppen ezért időben fel kell készülni arra, hogy egyik pillanatról a másikra olyan időjárási és útviszonyokkal találkozhatunk, amelyek a nyári vezetéstechnikától lényegesen eltérő vezetéstechnikát igényelnek. A vezetési szokásokban és a vezetési stílusban az előrelátásnak, az óvatosságnak és a biztonságnak kell érvényesülnie. Talán az őszi időjárási viszonyok között történő közlekedés során van leginkább szükség a másik közlekedő partnerrel szemben tanúsított előzékenységre, messzemenő toleranciára.

Az őszi-téli átállásban, így a gépjárművek műszaki állapotának felmérésében Bizottságunk is tevékenyen szeretne részt venni és segítséget nyújtani oly módon, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség szakembereivel karöltve felvállalja Önök helyett a gépjárművük eseti műszaki állapotfelmérését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik