Belföld

Így váltson okosan kötelezőt!

A Groupama Garancia Biztosító idén a jó ár mellett a szolgáltatásokat is előtérbe helyezi: indul a KárExpressz havi 1 liter benzin áráért, és ügyfeleink értékes nyereményekkel is feltankolhatnak.

Így váltson okosan: spóroljon Kötelezőjével, és válasszon biztonsági kiegészítőket hozzá.

A Groupama Garancia Biztosítónál nemcsak új kedvezményekkel csökkenthető díjak várják a kötelezős ügyfeleket, de a biztosítás mellé választható új szolgáltatás is. A biztosító társaság az ügyfelek elvárásainak megfelelően a korábbi évekhez hasonlóan az ár mellett a szolgáltatásokat is előtérbe helyezi: indul a KárExpressz szolgáltatás expressz közúti segítségnyújtással és expressz kárrendezéssel. Így a kedvezőbb díj mellett hozzávetőlegesen havi 1 liter benzin áráért extra szolgáltatást is kaphatunk. A legszerencsésebb ügyfeleik értékes nyereményekkel is feltankolhatnak.

A Groupama Garancia Biztosító számára kiemelten fontos az általa nyújtott szolgáltatások folyamatos fejlesztése, így ebben az évben is új megoldásokkal bővíti a gépjármű biztosításokhoz kötődő kínálatát. KárExpressz névvel indítja el új, a kötelezőhöz választható kiegészítő szolgáltatását, amely expressz közúti segítséget nyújt a bajbajutott ügyfelek számára, illetve expressz kárrendezést tesz lehetővé.

A KárExpressz szolgáltatás csomag két fontosabb területen nyújt segítséget az ügyfelek számára. Az expressz közúti segítségnyújtás olyan szolgáltatásokkal segít a bajbajutottakon, amelyek a meghibásodott vagy balesetet szenvedett autó szervizelésével és elszállításával kapcsolatosak. A szolgáltatás keretében például a biztosító vállalja az 1 órás helyszínre érkezést pénz visszafizetési garanciával, a helyszíni javítás, az autómentővel való szállítás és a gépjárműtárolás megszervezését, valamint ezeknek a tételeknek a költségtérítését. A termék az utasok kényelmét is igyekszik szolgálni, így tartalmazza a hazautazás vagy az úti célhoz történő továbbutazás, a megjavított járműhöz való visszautazás és az éjszakai szállás megszervezését, valamint ezeknek a költségtételeknek a megtérítését. Továbbá a bérautó bérlésének és költségének fedezését.


A KárExpressz másik része az expressz kárrendezési szolgáltatás, amelynek keretében a biztosító, amennyiben egy balesetben a szerződött ügyfele a vétlen fél, átvállalja a sérült gépjármű kárrendezési folyamatát és a vétkes fél biztosítójával való kapcsolattartást. A jogosultság megállapítását követően pedig, a Groupama Garancia Biztosító megelőlegezve expressz kifizeti ügyfelének a gépjárműjében keletkezett kárösszeget a károkozó biztosítója helyett.

A KárExpressz szolgáltatás casco nélkül is igényelhető mindössze évi 4990 Ft-os összegért. Cserébe, az autó menetképtelensége esetén megbízható és expressz segítséget biztosít.

A kötelező váltásban természetesen az ár legalább ennyire fontos szempont. A díjak esetében is jelentős kedvezményeket kaphatunk, erre példa a Groupama Garancia Biztosítónál a gyermek kedvezmény, a több jármű vagy több biztosítás esetén kapható extra kedvezmény, az otp folyószámla kedvezmény vagy a kármentességi kedvezmény.

Érdemes tehát jövő évi kötelező díjunkat kikalkulálni és tájékozódni az extra szolgáltatásokról a www.groupamadirekt.hu weboldalon, vagy személyesen a biztosítótársaság üzletkötőinél vagy ügyfélszolgálatain, Ráadásul kihasználhatjuk a kampány alatt futó nyereményjátékot is: ha a szerencse is Ön mellé áll, akkor megnyerheti értékes ajándékaik egyikét, vagy a fődíjat, amely egy 500.000 forint értékű Shell üzemanyag-utalvány.*

*A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz vagy tájékozódjon weboldalunkon.

További információk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik