Belföld

Tizenkét sérült: tömeges baleset történt a 81-es főúton

A tűzoltók három beszorult sérültet szabadítottak ki a roncsok közül.

Közlekedési balesethez riasztották a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységeit 2012. november 5-én, hétfőn kora este. A 81-es főúton, Magyaralmás és Söréd között három személygépkocsi és két furgon ütközött. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányításával a székesfehérvári hivatásos tűzoltók három beszorult sérültet szabadítottak ki a roncsok közül.

Az ütközés után Magyaralmás és Söréd között körülbelül 500 méter hosszan, az úton és az árokban szóródtak szét a járművek. A baleset részese volt egy Peugeot Expert furgon, amely az árokban fejtetőre borult, továbbá egy Fiat Ducato furgon, valamint egy Honda Jazz, egy Toyota Avensis és egy Ford Focus személygépkocsi. A Honda és a Ford az úton, a Toyota és a Fiat szintén az árokban állt meg.

A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányításával a székesfehérvári hivatásos tűzoltók a Fiat furgonból egy, a Hondából két beszorult sérültet szabadítottak ki a roncsok közül. A balesetben összesen tizenketten – az elsődleges adatok alapján négyen súlyosan, nyolcan könnyebben – sérültek meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik