Belföld

Most már örökös lesz a reggeli dugó?

Teszik fel jogosan a kérdést a Vámosszabadi felől érkezők, akik reggelente sokat bosszankodnak a dugóban.

Képünk a reggeli órákban, 7 és 8 óra között készült, a Széchenyi hídon. Talán ez a legforgalmasabb időszak a Galántai úton, mely az utóbbi hónapokban a belváros forgalmi szabályozásával lényegesen terheltebb övezetté változott közlekedés szempontjából.

A centrumban ugyanis az egyirányúsított szakaszok és a lezárt Teleki utca is közrejátszik abban, hogy az Árkád közelében nap mint nap torlódnak az autósok. „Mindenkit kitereltek a belvárosból, de azzal már senki nem foglalkozik, hogy ennek okán mindennaposak a dugók. Nem lehet normálisan közlekedni, ha egy utcába szeretnék bejutni például a centrumban, akkor jó néhány tiszteletkört meg kell tennem, hogy eljussak A-ból B-be. A Bácsáról, Révfaluból, Vízivárosból, Szigetközből érkezők is ezzel szembesülnek a 14-es főúton, nem beszélve a szlovák kamionokról. Lámpa van szép számban, de sajnos azok sincsenek összehangolva” – írta egy révfaluban élő olvasónk, aki meg is örökítette a reggeli csúcsot.

A kérdés nem egyszerű, régi problémát vet fel, hiszen éppen tavaly ilyenkor már foglalkoztunk a témával, de sajnos olvasóink véleményét látva, a helyzet azóta sem változott döntően, sőt, inkább rosszabb lett!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik