Belföld

Vascsővel tört-zúzott az ittas férfi a kocsmában

Lakossági bejelentés érkezett a kapitányság ügyeletére az elmúlt napokban, hogy Mosonmagyaróvár egyik borozójában vascsővel tör-zúz és fenyegetőzik egy ittas férfi. A kialakult incidens miatt a talponálló vendégei között is puskaporossá vált a hangulat.

A vizsgálat megállapította, hogy a 32 éves helyi férfi már ittasan tért be a vendéglátó egységbe, ahol mind állapota, mind, pedig a záróra miatt már nem kapott több alkoholt. Ezen bedühödve egy napernyő rudat ragadott meg, mellyel ütlegelni kezdte a borozó bejárati ajtaját úgy, hogy ablaküvegét is kitörte. Garázdaság vétsége miatt indult ellene eljárás.

A helyiségben további veszekedőket is rendre kellett utasítani a rendőröknek. A hangoskodók egyike, aki személyazonosságát igazolni nem tudta, nemcsak a rendőri intézkedést demonstrálta, de becsmérlő kijelentéseket is tett a járőrökre. Passzív magatartásával, az orvosi vizsgálatnak is ellenállt.

A 41 éves, helyi illetőségű férfi ellen garázdaság, becsületsértés és rendőri intézkedés akadályoztatása miatt is indult eljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik