Belföld

Kicsinálják a börtönben Bence mostoháját

Gyűlölet és mérhetetlen düh mardossa a szívemet, ahogy az apró darabokból lassan összeáll a kép – kezdte  Bence nevelőapja, Gyöngyi Sándor Hajdú Péter műsorában, amelyből a Blikk készített összefoglalót. Elmesélte, hogy az ő és egykori élettársa, P. Erika kapcsolatát Bence és az asszony saját gyermeke, Balázs közötti állandó viaskodás árnyékolta be. Pszichológus segítségét is kérték emiatt.

A nevelőapa elmondta, végül úgy döntöttek, ez így nem mehet tovább. Hazaküldte ezért párját Kaposvárra, és a találkozóikat úgy szervezte, hogy semleges helyszíneken lássák egymást. Ez pozitív változásokat hozott Bence ­éle­tében. A fiú imádta nevelőapját, és a rajongás kölcsönös volt. A férfi szerint Erika ezt látta veszélyesnek. Attól félt, hogy emiatt ő háttérbe szorul – idézte fel könnyeivel küszködve Gyöngyi Sándor.

Azt viszont nem is sejtette, hogy egy vadállat rejtőzik a nőben – mondta, hiszen a szétköltözés után is ugyanolyan nagy szerelemben éltek, és a fiúk is egyre jobban kijöttek egymással.

A tüske azonban örökre ott maradt, és két évvel a szétköltözés után kerekedett felül a gyilkos ösztön az egyébként kétgyermekes családanyán, aki legalább egy hónapja készülhetett a bestiális gyilkosságra.

Azt hittem, megcsalja aput, mert hetente 2-3 alkalommal idegen férfiak jártak nála. Megesett, hogy órákig beszélt kint velük az autóban, a telefonhívásoknál pedig elvonult, hogy ne halljuk, mit beszél – mesélte az asszonnyal bizalmi viszonyban lévő Lilla, aki ekkor még nem is sejtette: valójában kistestvére meggyilkolására készül. Az csak már később derült ki számára, hogy az egyik gyilkos, az apjával korábban együtt dolgozó K. József ugyancsak megfordult a háznál. A másik férfit, B. Józsefet egyikük sem ismerte.

A Duna Híradó úgy tudja, az egyik hajléktalan férfi október elején szabadult a börtönből. A kérdésre, hogy ő ölte meg a kisfiút, nemmel válaszolt.

Egy volt börtönőr a pecsiujsag.hunak nyilatkozva azt mondta, a gyermekgyilkosok a börtöntársadalom legalja, minden mocskos munkát ők végeznek, sokszor a WC-ből esznek. Az ilyen brutális tettre a nők ráadásul még a férfiaknál is kegyetlenebbül reagálnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik