Belföld

Segítő torna a civileknél

A székesfehérvári Civil Központban működő Most Cselekvők Egyesülete nem csupán jogi és pénzügyi tanácsokkal kívánja ügyfeleiket támogatni.

Októbertől speciális, segítő, támogató torna foglalkozásokkal várják az érdeklődőket.

– A TTR, vagyis a Testtudatosság Teljes Rendszere egy olyan, bárki által végezhető torna, amivel karbantarthatjuk, illetve rehabilitálhatjuk testünket, szellemünket. Fájdalommentes, és könnyen működő, szimmetrikus testet hozhatunk létre. A helytelen csont-illeszkedések és izompozíciók jelentette egész-alakos torzulások, elváltozások észlelhetővé,kezelhetővé válnak általa, ízületi műtéteket is kiválthat – mondta el honlapunknak Balogh Péter életmód-terapeuta, TTR-tréner.
A tréning haladó szinten komoly testformáló hatással bír. Végrehajtási módja jellemzően lassú, figyelemmel kísért mozdulatok sorozata, megértést adó magyarázatokkal. Szabadidőruhában, kényelmes viseletben, ámde cipő nélkül gyakorolható tornáról van szó.
A következő foglalkozást október 30-án, kedden 16-17 óra között a Fehérvári Civil Központban Székesfehérváron a Rákóczi u. 25. szám alatt rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik