Belföld

Petz-projekt: újabb siker a kórház életében

Csapucha Adrienn

2012. 10. 27. 13:44

A képzések támogatásával kapcsolatban újabb sikeres, uniós projektet könyvelhet el a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház. A győri intézmény több mint 45 millió forintból valósította meg ezen irányú, szakmai elképzeléseit.

„Képzési programok az egészségügyben foglalkoztatottak számára, hiányszakmák képzése, kompetenciafejlesztés” című pályázati kiírásra a kisalföldi megyeszékhelyen található egészségügyi intézmény még 2009-ben nyújtotta be pályázatát. A támogatási szerződést néhány hónappal később, 2010. áprilisában írták alá, de a Petz saját felelősségre már 2009. november 2-án megkezdte a projektet.

A program megvalósítása során az akcióban résztvevő munkatársaknak a  képzési  költségein felül, utazási, étkezési költségek finanszírozására is lehetőség volt.  Az egész életen át tartó tanulás jegyében 35 hónap alatt, 9 különféle képzésben, 62 fő felső-, és középfokú  szakképzése, szakirányú továbbképzése, egészségügyi szakképesítéssel rendelkezők új szakképesítésének megszerzése, kompetencia- és hatáskörbővítő képzése vált elérhetővé. Mindezt több mint 45 millió forintból, 100 százalékos támogatási intenzitás mellett.

A projekt 2012. november 1. napig tart, melyet a fenntartási időszak követ. A Petz életében ez a harmadik sikeresen megvalósult program, mely az Európai Unió támogatásával valósulhatott meg.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Vote YES near Vote NO posters seen in Dublin's city center advocating repeal and calling for retention of the Eighth Amendment of the Irish Constitution - a referendum fixed for May 25th.
On Thursday, May 10, 2018, in Dublin, Ireland. (Photo by Artur Widak/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.