Belföld

MSZP: Nem mi festékeztük össze a Fideszt

fidesz (fidesz, )
fidesz (fidesz, )

Ezt mondják a kaposvári szocik.

A Magyar Szocialista Párt Somogy megyei és városi szervezete elhatárolódik a kaposvári Fidesz-tábla szombat hajnali, fekete festékkel történt leöntésétől – közölte vasárnap a párt megyei és városi elnöke.

“Bár megértjük a Fidesz-uralom alatt leépülő ország miatti elkeseredést, de meggyőződésünk, hogy a helyzet nem rongálással tehető jobbá” – áll Harangozó Gábor megyei és Pintér Attila városi elnök közleményében.

Mint írták: “Az MSZP, mint demokratikus párt, a demokrácia szabályainak betartásával, tisztességes eszközökkel kíván választásokat nyerni 2014-ben, annak érdekében, hogy megállítsa az elszegényedést és egy mindannyiunk számára élhetőbb Magyarországot teremtsen.”

Az MTI szombaton számolt be arról, hogy fekete festékkel leöntötték a kaposvári Pártok Háza falán lévő Fidesz-táblát. A rendőrség a rongálás miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Dér Tamás, a Fidesz kaposvári szervezetének elnöke szombaton azt mondta: “A Siófoki Városi Bíróság bírája a Kerekiben leöntött Horthy-szoborral kapcsolatos ítéletében – Dániel Péter ügyében – precedenst teremtett.” Az elnök hangsúlyozta: ha a Pártok Háza falán lévő bármely más szervezet tábláját öntötték volna le, azt ugyanúgy elítélné, mint ezt az esetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik