Belföld

Uralták az autójukat

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság szervezésében pénteken rendezték meg a III. „Uralom az Autóm” elnevezésű közlekedésbiztonsági versenyt, amelynek a Béke városrészben lévő InterSpar parkoló adott helyet.

– Mint a megmérettetésen kiderült, Dunaújvárosban a legjobb gépkocsivezetők a buszsofőrök, illetve a biztonságtechnikai szakemberek – mondta honlapunknak Németh -Kész Mónika rendőr őrnagy, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A civilek kategóriájában harmadik helyen a Dunaújvárosi Hírlap végzett. Második lett a VÉD-SZ Kft., míg a versenyt a
Safety Team nyerte meg. A hivatásos gépjárművezetők között harmadik lett a Pálhalmai BV Intézet I. csapata, második helyen zártak a mentők, míg első lett az Alba Volán csapata.
Az egyéni gyakorlati versenyt Bíró Zsolt nyerte meg, a Pálhalmai BV Intézet I. csapatából, míg elméletben Szalontai Róbert bizonyult a legjobbnak, aki az Alba Volán csapat tagja volt.
A versenyzők között az egyéni legjobb Czikle Sándor lett, szintén az Alba Volán csapatából.
Az egyéni legjobbnak járó ajándékkosarat a Spar ajánlotta fel, míg a versenyzőknek és a csapatoknak a kupákat a Zeusz Sportbolt biztosította.
A rendezvény népszerű volt. A versenyen induló 15 csapaton kívül a nézők is aktív részesei lehettek a programoknak, tekintve, hogy a Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság jóvoltából biztonsági öv- és motoros szimulátort próbálhattak ki.
Ezen kívül az autósiskolák által arra is volt lehetőség, hogy a gépkocsivezetők leteszteljék KRESZ tudásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik