Belföld

Székesfehérvár polgármestere is gratulál Vargha Tamásnak

Cser-Palkovics András a személyesen tolmácsolt jókívánságok mellett közleményben nyilvánosan is gratulál Vargha Tamásnak.

Mint arról a Fehérvár24 is beszámolt, a mai nappal a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárává nevezték ki Vargha Tamást. A megbízatáshoz dr. Cser-Palkovics András személyesen is gratulált képviselőtársának, valamint közleményben is sok sikert kíván munkájához maga és Székesfehérvár Önkormányzata nevében.

“Nagy örömmel értesültem az államtitkári megbízatásról, ami újabb elismerése annak, hogy Székesfehérvár katonaváros. Ezt a múltban betöltött szerepünk mellett a jelen is bizonyítja, hiszen itt működik az Összhaderőnemi Parancsnokság. Szinte nincs olyan fehérvári család, amely ne kötődne valamilyen szállal a honvédséghez, vagy a katonaléthez. Önkormányzatunk a hivatalos együttműködésen túlmutatóan is jó kapcsolatot ápol a Magyar Honvédséggel, legutóbb például velük közösen rendeztük meg szeptemberben a Honvédfesztivált.

Amikor személyesen gratuláltam a felelős megbízatáshoz, akkor megköszöntem Vargha Tamás megyei elnökként végzett munkáját, mellyel a megye-város együttműködést segítette. A város országgyűlési képviselőjeként továbbra is együtt dolgozunk majd Vargha Tamással Székesfehérvárért. Ez és az államtitkári munka is tovább erősítheti a katonai hagyományok ápolására és a honvédelmi feladatokra fordított hangsúlyt.” – mondta el dr. Cser-Palkovics András polgármester.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik