Belföld

Ösztöndíj pályázatot hirdet a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány

diák (könyvtár, laptop, )
diák (könyvtár, laptop, )

Olyan 18-25 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik tudományos kutatásaikhoz, művészeti munkájukhoz és egyéni sporttevékenységükhöz szeretnének pénzbeli segítséget igényelni.

Az alapítvány kétmillió forintos alapot különített el, hogy a meghatározott kategóriákban eddig végzett és ehhez kapcsolódó jövőbeni tevékenységet támogassa. A pályázaton kizárólag állandó székesfehérvári lakhellyel rendelkező, 18-25 év közötti fiatalok vehetnek részt, intézmények, csoportok, szervezetek, egyesületek vagy csapatok nem jelentkezhetnek.

A nyertesnek vállalnia kell, hogy negyedévente írásos beszámolót készít az ösztöndíj alapjául szolgáló tevékenységéről. A pályázatban szükséges bemutatni eddigi munkáját, illetve meghatározni a konkrét célt, melynek eléréséhez a támogatást igényli. Egy fiatal csak egy pályázatot nyújthat be, a támogatás időtartama 6, illetve 12 hónap, mértéke pedig havonta 30 000 forint.

A pályázatokat kizárólag postai úton lehet eljuttatni 2012. november 15-ig a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány címére (8000 Székesfehérvár; Szent Vendel u. 17/a), a nyerteseket november 30-ig írásban értesítik. A támogatási szerződéseket ez év végéig megkötik, az ösztöndíjak folyósítása 2013. januártól kezdődik. Felvilágosítás kérhető a palyazat@szfa.hu e-mail címen vagy a 06-20/ 356-1020-as telefonszámon munkanapokon 8 és 12 óra között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik