Belföld
diák (könyvtár, laptop, )

Ösztöndíj pályázatot hirdet a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány

Buthy Lilla
Buthy Lilla

2012. 10. 16. 10:26

Olyan 18-25 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik tudományos kutatásaikhoz, művészeti munkájukhoz és egyéni sporttevékenységükhöz szeretnének pénzbeli segítséget igényelni.

Az alapítvány kétmillió forintos alapot különített el, hogy a meghatározott kategóriákban eddig végzett és ehhez kapcsolódó jövőbeni tevékenységet támogassa. A pályázaton kizárólag állandó székesfehérvári lakhellyel rendelkező, 18-25 év közötti fiatalok vehetnek részt, intézmények, csoportok, szervezetek, egyesületek vagy csapatok nem jelentkezhetnek.

A nyertesnek vállalnia kell, hogy negyedévente írásos beszámolót készít az ösztöndíj alapjául szolgáló tevékenységéről. A pályázatban szükséges bemutatni eddigi munkáját, illetve meghatározni a konkrét célt, melynek eléréséhez a támogatást igényli. Egy fiatal csak egy pályázatot nyújthat be, a támogatás időtartama 6, illetve 12 hónap, mértéke pedig havonta 30 000 forint.

A pályázatokat kizárólag postai úton lehet eljuttatni 2012. november 15-ig a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány címére (8000 Székesfehérvár; Szent Vendel u. 17/a), a nyerteseket november 30-ig írásban értesítik. A támogatási szerződéseket ez év végéig megkötik, az ösztöndíjak folyósítása 2013. januártól kezdődik. Felvilágosítás kérhető a palyazat@szfa.hu e-mail címen vagy a 06-20/ 356-1020-as telefonszámon munkanapokon 8 és 12 óra között.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 09: Contributing editor at Vanity Fair, Monica Lewinsky speaks onstage at Day 1 of the Vanity Fair New Establishment Summit 2018 at The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on October 9, 2018 in Beverly Hills, California.   Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.