Belföld

Gyertyagyújtás és főhajtás: az elgázolt rendőrre emlékeztek

Kedden este a Győri Városi Rendőrkapitányság előtti kopjafánál gyújtottak gyertyát, az Apátfalván elgázolt rendőr tiszteletére.

Ahogy arról portálunk többször is beszámolt, a múlt héten egy Hummer terepjáró sofőrje elgázolt egy szolgálatot teljesítő rendőrt Apátfalván. A motoros a féktelenül száguldó autóst akarta megállítani, aki végül menekülés közben elütötte a rendőrt.  A 34 éves Kenéz Imre kórházba szállítása során életét vesztette.

A hír az egész országot megrendítette, így az Arrabona Motorosok társaságát is, akik kedden este néma főhajtással és gyertyagyújtással emlékeztek a rendőrre. „Ennek a mai mementónak az a célja, hogy tisztelegjünk egy motoros társunk előtt, aki egy tragédia során hunyt el. Azt szeretnénk bizonyítani, amit a motorosok egymás között már jól tudnak, hogy igazából mi egy nagy család vagyunk, ezért örökérvényű a köztünk élő mondás is, miszerint: mindegy, hogy honnan jöttél, mindegy hogy milyen istenben hiszel, ha motoros vagy, a testvérem vagy!” – mondta a Győr24-nek Szalai Dániel, a társaság egyik képviselője.

Kedden hivatásos rendőrök és motorosok közösen helyezték el a tiszteletet jelképező gyertyákat a kopjafa talapzatánál, Kenéz Imre fotójának árnyékában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik