Belföld

Ketten meghaltak egy karambolban az M15-ös úton

Két ember meghalt egy balesetben az M15-ös gyorsforgalmi úton hétfő délután.

FRISS: Fél pályán újraindult a forgalom az M15-ös gyorsforgalmi úton, ahol hétfőn kora délután két ember meghalt egy frontális karambolban – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kocsis Tünde alezredes közlése egy német rendszámú furgont vezető férfi és nő utasa szenvedett halálos sérüléseket, miután járművük áttért a szembejövő sávba, és összeütközött egy vascsöveket szállító román kamionnal. A roncsokba belecsapódott egy szlovák autó, egyik utasa könnyebben megsérült.

A katasztrófavédelem megyei szóvivője, Dobos Viktória hadnagy korábban elmondta, a tehergépkocsi rakománya az úttestre borult, ezért le kellett állítani a forgalmat.

Korábban:

Személykocsi és kamion ütközött össze hétfő délután, Rajka közelében az M15-ös autóúton; a balesetben az autóban ülő két ember életét vesztette.

Dobos Viktória a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta: a teherjármű rakománya az úttestre borult, ezért le kellett állítani a forgalmat. A balesetes személyautóba egy másik kocsi beleszaladt, abban egy ember könnyebben megsérült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik