Belföld

Hétfőtől vehetünk bérletet a Szabadtéri Játékokra

Október 15-étől indul a szegedi szabadtéri bérleteinek értékesítése. A korábbi 5 helyett immár 7 típusú bérletkonstrukció közül választhatnak a leendő Dóm téri nézők.

Speciális karácsonyi csomagot is piacra dob a fesztivál. Az előzetes érdeklődések alapján a jövő évad három közönségkedvenc darabja a Leányvásár operett, az Elfújta a szél musical és az István, a király rockopera. Az erre a három produkcióra szóló jegyeket bérletkonstrukcióban 20%-kal kedvezőbb áron vásárolhatják meg az ünnepekig. Később – ahogyan a többi bérlet esetében is – 10%-ot jelent, ha valaki nem csak szóló jegyben gondolkozik.

Az árak – ahogyan az már évek óta megszokott – idén sem emelkedtek, sőt a fesztivál menedzsmentje igyekszik minél kedvezőbb lehetőségekkel, kezdeményezésekkel segíteni a jegyvásárlást. Üdülési csekket, SZÉP kártyát továbbra is elfogadnak, és utalványt is tud venni, aki nem tudja eldönteni, melyik előadásnak örülnének szerettei.

Bérletet már 5000 forint alatt lehet vásárolni, az évados bérlet pedig csupán 13 ezer 200 forint. Jegyek már 3000 forint alatt kaphatók. Szóló jegyeket november 19-től árusít a REÖK-ben található Fesztivál jegyiroda és az ismert jegyértékesítő helyek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik